Bulgur sağlıktır, şifadır, bolluk berekettir, cocukluğumun bereketli sofralarının vazgecilmezidir. Bulgur candır. Bu kitaptaki geleneksel bulgur tariflerimi yazarken asıllarına sadık kalmaya mumkun olduğunca ozen gosterdim. Aile buyuklerimiz kucuklere yazılı olarak yemek tariflerini vermedikleri icin tarifleri herkes goz kararı ve kafasına gore yapar genelde. Eğer surc-u lisan ettiysem veya unuttuğum şeyler varsa şimdiden ozur dilerim ailemden. Aile yadigarı ve benim icin cok değerli bulgur tariflerimizi bu kitapta toplamaktan ve sizlerle paylaşmaktan dolayı cok mutluyum. Ayrıca yıllar icerisinde kendi yaptığım yemek tarifleri de uzun yıllar yurtdışında yaşamış olmamdan dolayı ortaya cıkmış modern bulgur tariflerinin bu kitaba ayrı bir renk ve tazelik kattığına inanıyorum. Besleyici ve sağlıklı bir tahıl olan bulgurun dunyadaki sağlıklı yemek ve beslenme trendleri icerisinde hak ettiği yeri almaya başladığını gormek ayrı bir mutluluk benim icin. Bu kitaptaki bulgur tariflerinin sofralarınıza guzel renkler, lezzetler ve sevdiklerinizle paylaşacağınız mutlu anlar, bolluk ve bereket getirmesi dileklerimle... Şimdiden afiyet olsun.
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 72

Baskı Yılı: 2016

Dili: Turkce
Yayınevi: Artshop Yayıncılık
Kitap Adı: Bulgur Tarifleri Yazar: Gunuyar Kroeze Editor: Vedat Akdamar Kapak Tasarımı: Mine Uğur Cebecioğlu Yayınevi: Artshop Yayıncılık İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786059668422