Gunluk Hayatta
Hediye Paketlemede
Parti Dekorasyonunda
Ana malzemesi kağıt olan yaratıcı fikirler

"Gunluk hayatımızın hemen hemen butun unsurları birer zorunluluktan ibarettir. Uyumak, yemek yemek, işe gitmek, eve donmek… Hep bir şeylere ve bir yerlere yetişmek, birtakım beklentileri karşılamaktan ibarettir hayat; ta ki cok sevdiğimiz bir hobi hayatımızın merkezine yerleşene dek!
Ana malzemesi kağıt olan yaratıcı hobi calışmaları hayatıma girdikten sonra tanıdığım ben, o zamana kadarki benden cok daha başka biriydi. Daha mutlu, daha heyecanlı ve yeni fikirlerle dopdolu. Kağıtla uğraşırkenhuzur buluyorum, dinleniyorum, eğleniyorum. Bunlar, yapmaya mecbur olmadığım, ama yaptıkca kendimi bulduğum şeyler. Benim icin her yeni gun, kağıtla biraz daha haşır neşir olmak icin yeni bir bahane. Hediye vermek, cocuğumun doğum gunu partisini suslemek, tebrik kartı yazmak, anneler gunu, sevgililer gunu, yılbaşı organizasyonları ve daha niceleri; alıyorum rengarenk kağıtlarımı yanıma ve dalıyorum hayallere!
Bu kitapta; gunluk yaşamda kağıt, hediye paketleme onerileri ve parti dekorasyonu fikirleri uzerine uc farklı bolum bulacaksınız. Bu kitap, okunmak icin değil, meraklılarına bir rehber olmak ve onlara yeni bir dunyanın kapılarını aralamak icin hazırlandı. Kağıdın buyulu dunyasını siz de keşfedin."
Hilal Baltacı
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 105

Baskı Yılı: 2014

Dili: Turkce
Yayınevi: Scala Yayıncılık
Kitap Adı: Kağıttan Yazar: Hilal Baltacı Yayınevi: Scala Yayıncılık İlk Baskı Yılı: 2014 Dil: Turkce Barkod: 9786054650262