O-Sensei'yi Hatırlamak olağanustu bir kitap. Farklı bakış acılarına sahip ve geniş bir yelpazede yer alan Aikido ustaları anılarını dile getirdikce, bu buyuleyici savaş sanatcısının giderek daha canlı ve farklı bir portresi ortaya cıkmaktadır. Bu kitabı okumakla, O-Sensei'yi daha onceden hic bilmediğim bir şekilde tanıdım. Elimden bırakamadım kitabı". GEORGE LEONARD 'Mastery and The Way of Aikido' kitabının yazarı
"Aikido'nun kurucusu Morihei Ueshiba, yenilmez bir savaşcı, gercek bir bilge ve buyuk bir mistik olmakla beraber, aynı zamanda sıcak kalpli ve tutkulu bir insandı. En yakın muritleri ve onu tanıyanların bir kısmının hatıralarından oluşan bu derleme, Morihei'yi insan yonuyle canlandırıyor ve onun esinlendirici mesajını son derece keskin ve icten bir bicimde ortaya koyuyor. 'O-Sensei'yi Hatırlamak' okuması keyif, uzerinde duşunmesi sevinc veren bir kitap". JOHN STEVENS 'Budo Secrets' kitabının yazarı
"O-Sensei ile ilgili bir cok oğrencisinden ve onu tanıma şerefine erişmiş kimselerden bu şahsi hatıraları derlemekle Susan Perry son derece kıymetli bir hizmette bulunmuştur. Ms.Perry'nin bu derlemesi, O-Sensei'nin bir cok değişik yuzunu gostermekte ve gunumuzde Aikido calışan ve onun adımlarını takip etmeye uğraşan oğrenciler icin onu hayata dondurmektedir". MITSUGI SAOTOME 'Aikido and the Harmony of Nature' kitabının yazarı
"Buyuleyici, ilham verici, cekici, Susan Perry'nin 'O-Sensei'yi Hatırlamak' kitabı Aikido'nun kurucusunun fikri ve yureğine dair herkes icin bir idrak şansı sunmaktadır. Onu okumakla, kendimi bir kez daha O-Sensei'nin huzurunda hissettim". MARY HEINY, Aikido altıncı seviye siyah kuşak

Baskı Yılı: 2007

Dili: Turkce
Yayınevi: Okyanus Yayıncılık
Kitap Adı: O-Sensei'yi Hatırlamak Derleyen: Susan Perry Yayınevi: Okyanus Yayıncılık İlk Baskı Yılı: 2007 Dil: Turkce Barkod: 9789756529553