Okumakta olduğunuz bu kitap, spor yonetimi, psikolojisi ve sosyolojisi uzerine ceşitli gazete, dergilerdeki yazılarımın derlenmesinden oluşmaktadır. Yaklaşık 44 yıldır sporun icerisindeyim; oyunculuk, antrenorluk, akademisyenlik ve son 20 yılda spor psikoloğu/ mentoru olarak calışmaktayım ve bu surecteki bilgi, deneyim ve tecrubelerimi oğrencilerim ve okurlarımın da beni yureklendirmesiyle kitap olarak yayınlamayı uygun buldum. Buradaki her satırda yaşanmış gecmiş ve tecrubeler vardır; akademik ve teoriler uzerine kurulmuş kitapları okumaya uşenenler bu yazılarda derin kuramların sadeleştirildiğine tanık olabilir; spor yonetim ve psikolojisine farklı bir pencereden bakabilirler. Buradaki her satırda coğunlukla "işe yaramış, yaramakta olan ve fark yaratan" benim kendime ozgu duşuncelerimi bulacaksınız; bircok duşuncede ve oneri de spor alanında kaliteyi artırmada daha neler yapılabileceği uzerinedir.
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 196
Baskı Yılı: 2016
Dili: Turkce
Yayınevi: Beyaz Yayınları
Kitap Adı: Sporda Yetenek Mi? Karakter Mi? Yazar: Turgay Bicer Yayınevi: Beyaz Yayınları İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9789755992655