Cikolata ve Şekerleme bu kitap belki de ulkemizde profesyonelce calışma yapacak olanların ilk başvuru kitabı olabilecektir. Kitabın birinci bolumu farklı kaynaklardan derlenmiş, ikinci bolumu de Dunyaca unlu kaynak yayın Miss Parloa ve Mrs Janet Mckenzie Hil'in Cikolata ve kakao receteleri ve ev yapımı şekerleme kitabından yararlanılmıştır. Ev yapımı şekerleme, tatlı bonbon, cikolata ve kekler basit bir anlatımla ve uygulanabilir tariflerle. Kitabın birinci kitap, şekerleme, tatlı ve cikolata tarifleri acısından daha zengin olup, ikinci kitapta ise cikolata on planda bulunmaktadır. Ayrıca ulkemizde bircok buyuk markette ceşitli markaların 2-3 kg'lik kalıplar halinde cikolataları bulunmaktadır. Ozellikle bu cikolataların kullanılması maliyetleri onemli olcude etkilemektedir. Kitap titiz bir calışmanın urunu olup, bundan sonraki bu tur yayınlarımızın başlangıcıdır. Kitabın okuyucuya yararlı olması dileğiyle.
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 123

Baskı Yılı: 2016

Dili: Turkce
Yayınevi: Platform Yayınları
Kitap Adı: Adım Adım Cikolata ve Şekerleme - Birinci Kitap Yazar: Aslıhan Gungor Yayınevi: Platform Yayınları İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9789755401546