Acıklamalı İğne Oyası Rehberi adı altında hazırlamış olduğumuz bu kitapta sizlere ilkleri sunmuş olmanın heyecanı icindeyiz. İğne oyası alanında zaman zaman bir takım kitap ve dergiler cıkmış olsa da, bu yayınlar sadece modellerin resimlerini vermekten oteye gidememiştir. Elinizdeki bu guzel ve kapsamlı kitap ise, icerdiği 30'dan fazla projenin yanı sıra iğne oyası alanında rehber olma ozelliği taşımaktadır. Yani ilk kez karşınızda iğne oyasını oğreten, iğne oyasında kullanılan teknikleri gosteren ve acıklayan, grafik cizimlerle ciceklerin şemalarını veren Turkce bir kitap bulunmaktadır. İğne oyasının anayurdu kabul edilen ulkemizde universitelerde dahil olmak uzere bu kadar kapsamlı bir kitap şu ana kadar maalesef yayınlanamamıştır. Sadece kurslarda oğretilebilen bir teknik olması ve gorsel ve yazınsal olarak oğretici rehber niteliğinde yayınların olmaması neticesinde iğne oyası işinin daha fazla kişi tarafından oğrenilebilmesi zorlaşmıştır. Kişi kursa daha gitse, elindeki bu rehber kitap sayesinde oğrendiklerini cok daha iyi kavrayacak ve kitaptan bir cok proje uygulama şansı bulacaktır.

İşte tum bu ihtiyaclar neticesinde ortaya cıkan bu kitapta sizlere iğne oyasının başkenti sayılacak Nallıhan yoresi motiflerinden oluşan 30 projenin yanı sıra adım adım fotoğraflar, yakın plan cekimler ve detaylı teknik cizimlerden oluşan şema ve acıklamaları da sunuyoruz. Seviyeniz ne olursa olsun, A-Z'ye iğne oyası ile ilgili oğrenmek istediğiniz her şeyi bu kitapta bulabileceksiniz.
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 128

Baskı Yılı: 2013

Dili: Turkce
Yayınevi: Tuva Tekstil
Kitap Adı: Acıklamalı İğne Oyası Rehberi Yazar: Kolektif Yayınevi: Tuva Tekstil İlk Baskı Yılı: 2013 Dil: Turkce Barkod: 9786055647544