"Ben şunun garantisini veriyorum: Mutfağını, Karatay Mutfağı'na cevirenler sağlık bulacak, zayıflayacak ve kilosunu koruyacak! Bunu yaparken de hic strese girmeyecekler."

'Turkiye'yi zayıflatan profesor' olarak unlenen ve ilk iki kitabı satış rekorları kıran Prof. Canan Efendigil Karatay, bu kez sizin icin 'kalıcı kilo verdiren' doğal ve lezzetli yemek tariflerini secti. Karatay Mutfağı, Turk mutfağının en guzel orneklerini Karatay prensiplerine gore revize ederek sunuyor.

Kitap adeta bir sağlıklı yaşam prospektusu niteliğinde: Doğal ve temiz malzeme secimi, sağlıklı pişirme yontemleri, yoğurt, tereyağı gibi evde yapılabilecek doğal urunlerin tarifleri… Ve corbalardan salatalara, mezelerden yumurtalı yemeklere, zeytinyağlılardan et ve balık yemeklerine tamamı denenmiş onlarca leziz tarif. Kucuk 'tatlı' kacamaklar ve dinlendiren cay formulleri de hediyesi! Bu tariflerin en onemli ozelliği ise zayıflatması… Cunku hepsinin glisemik indeksi duşuk. Yani Karatay Mutfağı, Karatay beslenme felsefesinin 'pratik kitabı' niteliğinde. Surdurulebilir bir mutfağın olmazsa olmazı.

Son sozu yine Prof. Karatay'a bırakalım: "Eşinin, cocuklarının, sevdiklerinin sağlığını (ve elbette kilosunu) duşunen herkesin bu kitabı okumasını ve tarifleri uygulamasını oneriyorum. Bu kitap 'şişmanlıktan uzak' sağlıklı nesiller yetiştirmek icin onemli bir mihenk taşı. İlk iki kitabımla birlikte Karatay Mutfağı'na da kutuphanenizde mutlaka yer acın."

İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 288

Baskı Yılı: 2012

e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 165

Baskı Yılı: 2012

Dili: Turkce
Yayınevi: Hayykitap
Kitap Adı: Karatay Mutfağı Yazar: Canan Efendigil Karatay Yayınevi: Hayykitap İlk Baskı Yılı: 2012 Sayfa Sayısı: 288 Dil: Turkce ISBN: 9786054325849