Doğu Masonluğun Rituel, Oğreti ve Tanıtım İşaretlerinin Sunulması
Doğu Masonları kimdir?
Batı Masonluğunun kayıp sırlarını halen korudukları doğru mu?
Batı Masonlarının sadece birkacını bildikleri ve tanıtım işaretleri olarak kullandıkları gizli işaretleri, Doğu Masonları "majikal operasyon" olarak ne şekilde kullanıyorlar?
Anahtar Kardeşliği ve sırları nedir?
Gulhac sırları ile aynı oldukları doğru mu?
Kur’an’daki surelerin başındaki şifreli harflerin anlamı nedir?
Doğa guclerine hÂkim olmak icin nasıl kullanılır?
"Musluman Kardeşleri" bu sırları acıklaması icin Sebottendorf'u neden gorevlendirdiler?
Sebottendorf'un Almanya'da kurduğu Thule orgutunun Nazilerle ilgisi var mıydı?
Astroloji, simya, ote alem, bedenin enerji merkezleri, guc sozcukleri ve daha nice konularda daha once hic acıklanmamış bilgiler.
Hicbir yerde benzeri olmayan bu olağanustu kitapta, gunumuzde unutulan ve bir zamanlar ileri seviyede muritlere Bektaşi murşitleri tarafından oğretilen okult calışmaları verilmektedir. Turkleri uzun uzun oven yazara gore bu oğretiler 1717 yılında tahrif edilen masonluğun kayıp kadim sırlarını, tasavvufta insan-ı kamil olma yontemini ve ruhsal bedeni geliştirmeye dayanan icsel simyanın sırlarını vermektedir.
Yaşamının yarısı Turkiye'de gecen ve Turk vatandaşı olan Sebottendorf, Birinci Dunya Savaşı'nda bir sure Kızılay'ın başkanlığını yaptı ve Balkan savaşlarında carpışarak yaralandı. Turkiye'de Bektaşiliğe, Gulhac'a ve Masonluğa giren Baron, 1924 yılında bu unlu kitabı yazarak sırlarını aktardı. Bir sure Almanya'da kalıp unlu Thule orgutunu kurdu. 1934 yılında Hitler'in emriyle Gestapo tarafından tutuklanıp toplama kampına gonderildi. Cok gecmeden Turk vatandaşı olması dolayısıyla Turkiye'ye iltica etti ve burada 1945 yılında esrarengiz şekilde olduğu kaydedildi. Ancak olmediğini iddia edenler de vardır.

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Eski Turk Masonlarının Uygulamaları Yazar: Baron Rudolf von Sebottendorf Cevirmen: Mehmet Saltık Yayınevi: Hermes Yayınları Ebat: 14x21 İlk Baskı Yılı: 2010 Baskı Sayısı: 3. Basım Dil: Turkce Barkod: 9789756130339