Bir erkeği geri kazanmanın yollarını anlatan bu yazıda sana erkeği nasıl geri dondureceğinden soz edeceğim.
Şimdi, bir erkek var ve onu GERİ KAZANMAK istiyorsun.
Nasıl olacak peki?
Ya onu geri kazanacaksın ya da artık başka bir erkekle devam edeceksin.
Sonucta erkek bulmak kolay; ama istediğin gibi bir erkek bulmak zor bunu biliyorum.
İşte bu yuzden şimdi sana bir erkeği geri kazanmanın yollarından soz edeceğim.
Bir Erkeği Geri Kazanmanın Yolları İcinde En Onemlisi
Bu, erkeği geri dondurmek icin yapman gereken değil yapmaman gereken bir şey. Moralinin bozuk olduğu bazı anlar olacak.
Canının sıkkın olduğu ve kendini depresif hissettiğin anlar olacak.
Bu anlar senin en zayıf olduğun zamanlardır.
İşte boyle olduğunda, adamı arama ve ona mesaj falan atma.
Neden?
Cunku boyle anlarda SACMALAMA olasılığın oldukca yuksek. Sacmaladıktan sonra da tabi pişman olursun.
Boyle şeylere gerek yok. Bu şekilde davranmak erkekleri geri dondurmenin yollarından biri değildir kesinlikle.
KENDİNİ en baştan bunun gibi durumlara duşurmemek icin onlem almalısın.
Geri kazanmak istediğin erkeğin fotoğraflarını kendinden uzaklaştır. Telefonda “aşkım” diye kayıtlıysa onu normal bir insan adıyla kaydet.
Telefonunun ekranında fotoğrafı varsa KALDIR gitsin.
Bunun gibi şeyler. Sana geri dondurmek istediğin erkeği hatırlatıp seni depresif moda sokacak şeylerden kurtul.
Geri Kazanmak İstediğin Erkeği Arayıp İkna Etmeye Calışma
Yapabileceğin en itici şeylerden biri de onu arayıp mesaj atıp onu geri donmeye ikna etmeye calışmaktır.
Ya da ikide bir arayıp konuşmak…
Bir erkeği geri kazanmanın yolları soz konusu olduğunda bu tur şeyler İŞE YARAMAZ.
Bırak adam bir yalnız kalsın, seni OZLESİN biraz.
Bir erkeği mantık kullanarak sana donmeye ikna edemezsin. Erkeği geri kazanmak icin onun DUYGULARINA ve icgudulerine hitap etmelisin.
Ayrıca onu ikna etmeye calışırsan ve cok ustune gidersen ona MUHTAC olduğun fikrine kapılır.
İnsan kendine muhtac olanlar hakkında ne duşunur?
Ezik diye duşunur tabi.
Bu yuzden bu şekilde erkeği ikna etmeye calışma, cunku onu bu şekilde geri donduremezsin.
Kendine Bak, İyi Gorun ve Rahatla
Bir erkeği geri kazanmanın yollarıyla kendine bakmanın ne ilgisi var diye duşunuyorsun şimdi belki, ama cok ilgisi var.
İnsan kendine iyi bakınca kendisini İYİ hisseder. Ozguveni artar ve daha keyifli hisseder.
Kuafore git, saclarını yaptır, ekstradan bakım yap kendine.
Arkadaşlarınla buluş.
Butun bunlar seni RAHATLATIR ve keyiflendirir. Boylece daha once kafanda buyuttuğun o erkek artık gozune o kadar da muhteşem gorunmez.
Hala onu geri dondurmek istersen de daha kendinden emin ve GUCLU bir kadın olarak onu geri kazanma olayını yonetirsin.
Sevdiğin Şeylerle Meşgul Ol
Bir erkeği geri kazanmak icin caba sarf etmek yerine sevdiğin bir hobin varsa onunla ilgilen. Ya da yapmayı sevdiğin, yaparken zamanın nasıl gectiğini unuttuğun şeylere yonel.
Neden?
Cunku mesela diyelim kafanda geri kazanmaya calıştığın o adam var ve surekli onu geri dondurmek icin ne yapsam diye duşunuyorsun. Ona mesaj mı atsam, şunu mu yapsam, bunu mu yapsam…
Sevdiğin bir şeyle ilgilendiğinde uzun bir sure o erkeği aramak, mesaj atmak, ne yapacağını duşunmek gibi şeyler kafanı kurcalamaz.
Ya da seni durten sacma duşunceler aklından gecmez.
Oyle olunca da hem neşen yerinde olur hem de o sırada adam zaten kendisi sana geri donebilir.
Kendisi sana mesaj atıp seni arayabilir.
Super Ninja Taktiği
Bir erkeği geri kazanmanın yollarını uygularken aynı anda benim super ninja taktiğimi kullanmalısın. Hayyaaaa cat cat kut! 🙂
Bu taktiğin basit hali bir de ileri duzey hali var.
Basit hali şu:
Geri kazanmak istediğin erkeği ufak ufak yokla, ama bunu yaparken de yuksek DEĞERİNİ koru.
Asla muhtac, ezik ya da istekli gibi gorunmeden yapmalısın.
Tam olarak yapman gereken şey şu:
Ayda birkac kere mesaj atıp onu ufak ufak yokla.
“Napiyorsun” gibi kısa bir mesaj yeterli.
Bazen biz erkekler gurur yaptığımız icin arayıp mesaj atmak istesek de bunu yapmayız. Ama eğer kız “naber” gibi ufak bir mesaj atarsa o zaman cevap verip konuşmaya başlarız.
Yani eğer durum buysa sadece tek kelimelik BASİT bir mesajla onun sana tekrar mesajlar atıp seni aramasını sağlayabilirsin.
Ona cesaret verirsin sana yazması icin.
Bu yontemin super ileri duzey şeklinde de şoyle yapıyorsun:
Yine adama mesaj atıyorsun, ama attığın mesaj oyle bir mesaj olmalı ki sana cevap vermezse senin değerin duşmemeli.
Yani cevap vermesini gerektirmeyecek bir mesaj olmalı.
Ornek veriyorum:
“Sabah ceviz yemek harikaymış.”
“BigMac’le ilgili bir şey oğrendim”
Yaratıcılığını kullanıp kendinle ilgili daha orijinal şeyler bulabilirsin. Bu taktik erkekleri geri dondurmenin yolları icinde en basit olan taktiktir.
Erkeği Ne Zaman Sallayacağını Bil
Ne yaparsan yap erkek sana bir turlu donmuyorsa o zaman aylarca oturup kendini uzmeye gerek yok bence. Etrafta bir ton erkek var.
Evet, istediğin gibi erkek az var biliyorum, ama her istediğin ozelliği tek bir erkekte bulman zor. O zaman ne yapman gerektiğini biliyorsun haha.
Goruştuğum kızlardan biri bir keresinde bana şunu demişti:
“Her aradığımı her erkekte bulamıyorum. Herkeste farklı bir şeyler var. O yuzden de istediğim şeyleri farklı erkeklerden alıyorum.”
Hahahah… Kendisi cok yaramaz bir kızdır, beraber yeni yeni yaramazlıklar yaparız onunla hep. Sanırım benim eğlenceli serseri tarafımı seviyor.
Artık bir erkeği geri kazanmak icin ne yapman gerektiğini biliyorsun, super ninja taktiğimi de kullanıp o erkeği geri dondurebilirsin şimdi.
erkeğinaklı