Birine aşıkken, başkaları o kadar anlamsız geliyor ki…
"Keşke aşık olacağımız adamı kendimiz secebilseydik. Ama gonul dediğimiz şerefsiz, serbest stil takılıyor, guvenli olanı değil, kıcı başı ayrı oynayanı seviyordu."
Kaderin Bilun Yılmaz'a bir iyi, bir de kotu haberi vardı. İyi haber, Bilun, yirmi dokuz yıl altı aylık hayatında ilk kez gercekten aşıktı. Ve kotu haber, başka biriyle evlenmek uzereydi. İşler bu kadar basit olsa iyiydi! Aşık olduğu adam geri donmuştu ve Bilun, mevcut sevgilisini, mustakbel eşini bırakıp gidecek cesarete sahip değildi. İki adamın arasında kalan kahramanımız, eski sevgilisinin, yeni gorumcesini hamile bırakmasıyla bir kez daha sarsılacak, can duşmanı Cenda'nın hain planlarıyla koşeye sıkışacaktı. Butun hayatı giderek arapsacına donerken, Bilun hangisini sececekti? Aşkı mı, guveni mi?
Super zeki uber salak hikayesi hakkında
"Okurken bazen gulmekten gozlerimden yaş geldi, bazen de cok kızdım ama kitabı cok sevdim. O super kız, bana coook tanıdık geldi!"
- Hande Şarman, Haberturk-
"Daha ilk sayfadan hikaye buyuk bir kahkaha demeti halinde boğazımıza yerleşiyor. Arzum'un gozlemleriyle Turkiye'nin Sex and The City'si, şehir komedisi, kadın hikayesi hayat buluyor."
-Marie Claire-
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 400
Baskı Yılı: 2013
Dili: Turkce
Yayınevi: Artemis Yayınları
Kitap Adı: Nerdesin Aşkım Yazar: Arzum Uzun Yayın Yonetmeni: Ilgın Sonmez Yayınevi: Artemis Yayınları İlk Baskı Yılı: 2013 Dil: Turkce Barkod: 9786051423531