Her defasında başa donmek cıldırtan bir dongu. Coğu zaman yerleri bile değişmemiş kelimelerle aynı cumleleri soylemek...
Aynı cumlelerle farklı başlangıclar yapmaya calışmak ve bir oncekinden daha fazla bir şey beklemek. Tabii yanılmak... 'Beni anlamıyorsunuz, kimse beni anlamıyor, seni farklı zannetmiştim, beni anlayacağını duşunmuştum' bağırışlarının hemen ardından saklanmak. Kafanın icinde seni bulamayacaklarını duşunduğun bir kuytuya sığınmak. Sık sık yaptığın bu kacışlar yuzunden el değmemiş, saf, istediğin huzuru, ferahlığı, mutluluğu, dinginliği verecek bir kuytu bulmakta zorlanmak. Aranırken surekli eskilerle karşılaşmak. Hepsini birden duşununce, yatakta dizleri karna cekip, yorganı, dışarıda hic acık yerin kalmayacak şekilde gecici, kısa sureli bir kefen giyer gibi sermek ustune ve icinde buzuştukce buzuşmek. Huzunlu bir şarkı dinleyemeyecek kadar acılı hissetmek kendini. Yavaş yavaş kendine acımaya başlamak. Kendine acıdıkca kuculmek. Kuculdukce devasa geceden korkmak.

Sayfa Sayısı: 183

Baskı Yılı: 2006

Dili: Turkce
Yayınevi: Babil Yayıncılık
Kitap Adı: Bir Sonraki Zor Gelmeye Başladı Artık... Yazar: Volkan Akay Yayınevi: Babil Yayıncılık İlk Baskı Yılı: 2006 Dil: Turkce Barkod: 9789944990028