"Babalar sevmeyi kızlarından oğrenir."

"Avuclarınızın icinde atan bir yurek kadar sıcak ve guclu bir baba kız hikÂyesi."
-Publishers Weekly-

Canım kızım,
Beni gormek istemediğini biliyorum. Doğrusu, sana ve annene yaptıklarımdan sonra, ben bile gormek istemiyorum kendimi. Oyle bir noktaya geldiğim icin kendimden ne kadar nefret ettiğimi, ne kadar pişman olduğumu anlatmaya sozcukler yetmez. Ama ne yaparsam yapayım, o gece gorduklerini geri alamam kızım. Buradaki doktorlara kalırsa, bir gun beni affetmenin bir yolunu bulabilirmişsin; ama once benim kendimi affetmem gerekiyormuş. Sana, tutamadığım o kadar cok soz verdim ki, inan, bunları duşundukce kendimden utanıyorum. Senden sadece, seni sevdiğimi ve yaptıklarımı telafi etmenin bir yolunu her zaman arayacağımı bilmeni istiyorum...

Eden'in kucuk kalbi buyuk sorularla dolu: Akıl hocası, neşe kaynağı ve en iyi arkadaşım dediği babası onları bırakıp nereye gitti? Gokyuzundeki onca yıldızı tek başına nasıl sayacak? Okulu kırıp bulutları kovalamaya kiminle gidecek?

Kiminle keşfedecek hayatın lezzetlerini?

Cocukluğu bu sorulara cevap aramakla gecen Eden West, yıllar sonra onune cıkan bir umut ışığıyla hayatta bir donum noktasına geldiğini anlar. Gecmişin karanlık golgesinden kurtulmak ve bir gun doğru insanla karşılaştığında yanından gecip gitmemek icin oncelikle icindeki boşluğun gercek sahibini bulmak zorundadır.

"Bu roman, butun iyi kitapların yaptığını yapıyor: Kendimize ve dunyaya bambaşka gozlerle bakmamızı sağlıyor."
-Caroline Leavitt-

"Bir genc kadının, babasını ve kendini arayış seruveni. Romanlar icin de Oscar'lar olsaydı, butun kategorileri alt ust ederdi."
-Melissa Senate, Aşk Tanrıcasının Yemek Okulu'nun yazarı-

"Okuyup bitirdikten sonra aklınızdan uzun bir sure cıkmayan kitaplarla nadiren karşılaşırsınız. İşte, Aslında Kimse Sevmiyor Senin Kadar da onlardan biri. Bu sıcak, duşundurucu ve yurek burkan kitabın sonu oyle guclu ki, etkisinden hÂl kurtulabilmiş değilim. "
-Stefanie Wilder-Taylor, New York Times Bestseller yazarlarından-

"Son yıllarda okuduğum en carpıcı roman. Bu dokunaklı, yureklendirici hikÂyeyi okuduktan sonra insanlara anlatacak ne cok şeyim varmış diyeceksiniz."
-Sarah Pekkanen, New York Times Bestseller yazarlarından-
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 416

Baskı Yılı: 2014

Dili: Turkce
Yayınevi: Neo Kitap
Kitap Adı: Aslında Kimse Sevmiyor Senin Kadar Yazar: Amy Hatvany Kapak: Mete Girişgen Cevirmen: Cumhur Mısırlıoğlu Yayınevi: Neo Kitap İlk Baskı Yılı: 2014 Dil: Turkce Barkod: 9786056397912