Erkeklerin kadınlara kurduğu belli başlı cumleler var ki, aslında gerceği yansıtmıyor. Peki erkekler neyi ima ediyor?

'Şu anda yeni bir ilişkiye acık değilim'

Soylemeye calıştığı gercekten de bu mu? Yoksa 'tek gecelik bir ilişki istiyorum' demek istiyor olmasın. Şu anda yeni bir ilişkiye acık değilim sozunun ustune ona ilgi gostermeye devam ederseniz, 'sizin de bu tek gecelik ilişkiye razı olduğunuzu' duşunebilir...

'Biz onunla aslında boşandık gibi bir şey...'

Şunun adını tam olarak koysalar olmuyor, değil mi? Hep bir acık kapı... Bu cumle sıklıkla, evliliğinden an itibarı ile mutlu olmayan fakat hayatına da ona heyecan verecek yeni biri girmeden boşanmayı duşunmeyen erkekler tarafından kurulmakta.

'Sen cok iyi bir dostsun'

coğu erkek, birlikte bir şeyler ( heyecan ve şehvet iceren ) yaşama potansiyeli olan yanındaki guzel kadına arkadaşlık ile ilgili cumleler kurmak istemez. Size bu cumleyi kuruyorsa, muhtemelen ya sizden umudu kesmiştir ya da sizi gercekten iyi bir dost olarak goruyordur.

'Ekonomi ne kadar kotu, değil mi?'

Bu cumleyi bir-iki kez soylemiş olması normal fakat surekli tekrar ediyorsa, 'benden anlık yurt dışı tatilleri, sana pahalı hediye almamı, pahalı restoranlarda yemek ısmarlamamı bekleme' demek istiyor da olabilir.

'Boyum 1,87'

Erkeklerin boylarını uzun gostermeye karşı dayanılmaz zaafları var. Boyum 1,87 diyorsa, ayakkabı payını da katıyor olması muhtemel. Yani ayakkabı farkı dışında abartı payını da duşerseniz, gercekte 1,82 - 1,83 olabilir...

'Tamam, ozur dilerim'

Bu cumleyi kuran bir erkek ya gercekten uzgundur ve icten bir şekilde ozur diliyordur, ya da yalan soyluyor, sadece ve sadece tartışmanın uzamasını istemiyordur. Her iki ihtimale karşı da siz yine de ozru kabul etmeye gayret gosterin... Neticede bir şekilde ozur dilemiş değil mi?

'Kendime zaman ayıramıyorum'

Siz bunu 'seninle zaman gecirmekten hoşlanmıyorum' olarak algılayabilirsiniz belki, fakat bu, onu biraz bunaltmış olduğunuzu gosteriyor olabilir. Bırakın, onunla tartışmayın sakın. Arkadaşlarıyla eğlensin, cıksın gezsin. O dışarıdayken de siz kendinize zaman ayırmış olacaksınız nasıl olsa, oyle değil mi?

'Yine de arkadaş olarak kalabilir miyiz?'

Ya ayrılıyor olduğunuz icin gercekten uzgundur, ya da arada sırada buluşup eski gunlerdeki gibi yakınlaşmak istiyor olabilir.

Kaynak: Womenist.net