Zeki bir genc kız… Edebiyata meraklı... Felsefeye ilgisi var… Kitapları seviyor… Kendisi de yazılar yazıyor… Sanal ortamda gizemli bir yazarla tanışıyor bir gun… Enteresan bir adam bu... Yuzunu hic gormediği bu yazarla guclu bir bağ kuruluyor aralarında… Hayata dair her konuda konuşuyorlar… Zamanla konular derinleşiyor, ilgincleşiyor… Birlikte gerceği arayış yolculuğuna cıkan iki insanın sıra dışı macerası bu...
...
“Kimim ben, nereden geldim, hayatın anlamı ne?” gibi sorular sormaya başladın mı, alacağın cevap, “Kafayı mı yedin kızım sen!” olur. Normal insanların da hayatın anlamını sorgulayabileceğine ihtimal vermezler nedense... Umurumdaydı sanki!
...
Durma, yenile kendini. İcinden yeni bir insan cıkar. Taze bir başlangıc yap. Her yeni gun sana yeni bir Âlemin kapısı! Bir dene, olmadıysa bir daha dene! Yarını niye bekleyesin ki... Bugun başla! Biliyorum, soruların cevap bekliyor. Coz onları! Cozmek rahatlamaktır. Her insan ozgundur. Fakat pek az insan kendisi olmayı goze alabilir.
Farklı olmak mı istiyorsun, oyleyse kendin ol...
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Seni Seven Biri Var ! Yazar: Omer Sevincgul Yayınevi: Carpediem Kitap Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2017 Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786051441559