Herkesin kendi felaketine adanmış bir roman.

"Hep zayıf oldum. Cok zayıf. İncecik. Karaktersiz. Silik. Golgede. Tedirgin. Takipte. Bilemez. Sessizce sinirli. Hep arkadan geldim. İkinci. Gumuş madalya. Aynı bugunku gibi."

Postmodern Bir Kız Sevdim ile başlayan seruveninde edebiyatımızda ozgun bir yer edinen Sureyyya Evren, Hic Kimseyi İlgilendirmeyen Kişisel Bir Felaket'te "tam da zamanımızın kahramanı" denilebilecek Sinan'ın peşine takıyor bizi.

Sinan hem sempatik hem itici, hem zayıf hem guclu, hem hırslı hem kaybetmeye eğilimli. Hem sevmek sevilmek istiyor hem de anında yok ediyor butun aşk ihtimallerini. Bu topraklarda cok iyi tanıdığımız "annelerinin oğulları"ndan biri. Beyoğlu'ndan Yeni Delhi'ye uzanan, İskandinavya'dan ve Balkanlardan gecen, arada Ankara'ya da uğrayan Sinan'ın hikÂyesi Kadıkoy sahillerinde bitiyor.

Felaket, evet. Ama kişisel bir felaket. Herkesin kendi felaketine adanmış bir roman.

İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 172

Baskı Yılı: 2013

e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 141

Baskı Yılı: 2013

Dili: Turkce
Yayınevi: Doğan Kitap
Kitap Adı: Hic Kimseyi İlgilendirmeyen Kişisel Bir Felaket Yazar: Sureyyya Evren Yayınevi: Doğan Kitap İlk Baskı Yılı: 2013 Dil: Turkce Barkod: 9786050913996