Katilin Gunluğu İlk seferinde... Hayır, once size merhaba diyeyim. Merhaba sevgili dostlar. Sevgili yeni dostlar. Merhaba sevgili gizli gunluğum. Hayatımı ve aileminkini anlatmaya karar vermiş olan sevgili gizli benliğim, merhaba! Ama asıl sozunu etmek istediğim "o". İlk seferinde, yaşım... kesin yaşımı soylemeye gerek yok, diyelim ki cocuktum. Sevimli, ufak bir cocuk. O da kucuk bir kız cocuğu idi. Elbise giymişti, kırmızı akrilik bir elbise, parlak kırmızı. Akriliğin bayağı iyi yandığını biliyordum, bir meşale gibi. Elbisesini yaktığımda bağırdı, sonra da yandı. Yanmasını sonuna kadar izledim. Her yanı şişmişti ve gozleri dışarı fırlamıştı. Hala cok iyi hatırlıyorum, oysa cocuktum. Her zaman iyi bir belleğim olmuştur. Onun yandığını gormekten hoşlanmıştım. Oleceğini biliyordum. Bu hoşuma gidiyordu. Bu hoşuma gidiyor. Olumu tattırmak. Olu ilk seferdi. Sonra annem geldi ve beni kollarının arasına aldı....

Sayfa Sayısı: 163

Baskı Yılı: 1996

Dili: Turkce
Yayınevi: Metis Yayıncılık

Kitap Adı: Doktor March'ın Dort Oğlu Yazar: Brigitte Aubert Cevirmen: Esin Talu Celikkan Yayınevi: Metis Yayıncılık Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 14x21 İlk Baskı Yılı: 2010 Baskı Sayısı: 2. Basım Dil: Turkce Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9789753421249