Benim olduğum yere zaman uğramıyor,
Kendi hikayemi ben yazıyorum cunku,
Yururken ışığımın aydınlığında,
Yolum uzun, zirvede bitmiyor.

Hep gereksiz gelmiştir bu bolum bana. Kişilerin doğum tarihini, yerini bilmek bana bir şey katmadı, bilmemek ise eksiltmedi. Bu yuzden 'Nerelisin?' diye soranlara, Dunya'lıyım derim. Bin dokuz yuzlu yılların bir zamanında, herhangi bir yerde gelmişim dunyaya. İlkoğrenimime doğduğum an başlamışım ve hÂlen Yaşam Universitesi'nde, yaşayarak devam etmekteyim. Yuksek lisans ve doktora yapmaya omrumun yeteceğini sanmıyorum cunku bilginin sonu yok. Ne kadar yaşarsak yaşayalım, bilginin yanındaki cehaletimizi yok edemeyiz. Hep, adımlarca geri kalırız, bilginin hızında. Yaşımın yaşı yok. Yıllardır, yıllarla aram duzelmedi hic. O beni buyutme derdinde iken, ben buyumemek ısrarındayım. Sıfırdan başlayacak yaştayım diyeyim, siz gerisini anlayın.

Bunca kotuluğun olduğu Dunya'da, şiir yazmalı hep. Sevgi uzerine, Aşk'a dair… O zaman işte; Bir guleriz Gokyuzu masmavi olur...
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 120

Baskı Yılı: 2016

Dili: Turkce
Yayınevi: İkinci Adam Yayınları
Kitap Adı: Yaşamaşk Yazar: Fatoş Ozut Kırtay Yayınevi: İkinci Adam Yayınları İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786053060079