"Senin Şehrinden kovulduğum gun anladım ki yalnızım, yapayalnız. Ben sadece iyi iyetli, saf duşler kurup sokulmuştum kalbine... Oysa her buyur, her hoş geldin; sinsi bir cıkarın, sıcak gozuken sahte bir baharın guneşiymiş meğerse. Bu sana munhasır değil. Şimdiye değin karşılaştığım her surette her tende bu hep vardı. Gormezden geldim, yok saydım, kin gutmedim, barşık kalmaya gayret ettim.Uzerime oynanan tum oyunları gorup bildiğim halde sindirdim. Biliyordum ki hepsi nasılsa bir gun gideceklerdi."
"Ben en cok babam olmak istedim. Babamla olmak. Onun gozlerinde aradığım ışıltıyı hic goremedim. Baktığımda ya korku ve ofke vardı ya da susup icine attığı, gomduğu ketum bir caresizlik. Kızgın bi kor sonrası orsle cekic arasında tavlanıp suya batırılmış celik hali. Onu hic ağlarken gormedim. Benim bir cocuğum yok; belki babalar boyle davranır evlatlarına belki de ulaşılmaz olmak babayı yucelten şey."
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 180
Baskı Yılı: 2016
Dili: Turkce
Yayınevi: Resse
Kitap Adı: Kavak Ağacı Yazar: Mehmet Fatih Karkın Yayınevi: Resse İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786054882243