Bazen en buyuk servet, en buyuk yıkımın olduğu yerde gizlidir.

Cebelitarık Boğazı, yıl 1940. Bir savaş gemisi fırtınada savrulan bir botta yolculuk eden bir grup Alman’ın hayatını kurtarır. Grubun lideri de hayatını borclu olduğu kaptana bir hediye verir: altın ve değerli taşlarla bezeli bir arma. Bu arma yetim bir gencin yaşamına yon vermiştir. Paul, iki dunya savaşı arasındaki donemde Munih’in ev sahipliği yaptığı hikÂyede babasının olumunun ardındaki gerceği her ne pahasına olursa olsun oğrenmek ister. Boylesine zor bir zaman diliminde verdiği hayat mucadelesine Yahudi bir kıza duyduğu koşulsuz aşk, kuzeninin bitmek bilmeyen zulmu ve masonluğa geciş sureci de eklenecektir.

Gercek bir olaydan ilham alan Hainin Arması, Nazi Almanyası’ndaki guc odaklarıyla bağlantılı bir armanın tarihini gozler onune seren unutulmaz bir roman.

“Hainin Arması muhteşem bir kitap. Sadece Juan Gómez-Jurado boyle zorlu bir konunun ustesinden gelebilirdi.”

Katherine Neville, Sekiz’in Yazarı

“Kalp atışınızı hızlandıracak sırlar ve aldatmacalarla orulu bir hikÂye.”

Daily Express

“Juan Gómez-Jurado, tarihî bir olaydan esinlenip surprizlerle bezenmiş dokunaklı bir roman ortaya koyarak kendini aşmış. İşte tam da bu tur kitapları okumayı seviyorum.”

Javier Sierra

“Guclu bir olaylar sarmalı, capcanlı bir tarihî icerik, hızlı bir anlatım, heyecan uyandırıcı bir gizem ve kusursuz karakter tahlilleriyle bu roman Da Vinci Şifresi gibi komplo hikÂyeleri ile cok boyutlu gerilimleri sevenleri tatmin edecek nitelikte.”

Booklist

“İnsanı hem eğlendiren hem cezbeden gerilim ogeleri ve ters koşelerle dolup taşıyor. Juan Gómez- Jurado’nun hayal gucu ziyaret etmeniz gereken harika bir yer.”

Steve Berry

“Surukleyici bir aşk hikÂyesi… Ustelik oyle bir kotu karakter var ki Hitler’i golgede bırakıyor.”

Kirkus

“Buyuleyici bir kitap. Akıcı anlatımı ve şaşırtmacalı olaylarıyla sizi son sayfaya kadar buyusunun etkisi altında tutacak.”

Blogcritics

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Hainin Arması Yazar: Juan Gomez-Jurado Sayfa Tasarımı: Meral Gok Cevirmen: Kahraman Turel Editor: Fatma Balta Yayınevi: Pegasus Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 Baskı Sayısı: 1. Basım Orijinal Adı: El Emblema del Traidor Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786052993156