Vahşi cinayetler işleyen satanist seri katil Adem Goksel zorlu bir operasyon sonucu yakalanır. Ama adamları dışarıdadır.
Polisin onları da yakalaması icin katili konuşturması lazımdır. Bu işi, psikiyatrist doktor Meryem yapacaktır. Lakin Meryem işini sevmeyen, kafası karışık, psikolojisi bozuk bir psikiyatristtir.
Katil daha ilk karşılaşmada doktorun ruh halini gorur ve bunu kurtulmak icin fırsata donuşturmeye karar verir. Doktor, katilin adamlarının yerini oğrenmeye calışırken, katil de doktoru kendi karanlık oğretisine cekmeye calışır.
Katilin zekası oyle şeytanidir ki doktor Meryem kendi ruhu icin mucadeleye başlamak zorunda kalır. Katilin karanlığı, doktoru kuşattıkca polisin huzursuzluğu da artar. Doktor, katille konuştukca onun gizemli oğretisinin perdesi adım adım aralanır.
Esas tehlikenin tutsak alınan katilin bedeni değil, karanlık oğretisi olduğunu fark edememişlerdir. Karanlık, katilin sozlerinden yayılarak doktora nufus etmeye başlar. Katil amacına ulaşabilecek midir?

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Karanlık Yazar: Fırat Bayram Yayınevi: Egemen Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 224 Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786050602814