MARVEL’IN HİPERAKTİF SUİKASTCISI İLK ROMANIYLA KARŞINIZDA! BU KEZ HEDEFİNDE, DEV CANAVARLARA DONUŞEN YAVRU KOPEKLER VAR. DURUN DURUN. YAVRU KOPEKLER Mİ? DOĞRU MU BU? BOYLE BİR ŞEY YAPABİLİYOR MUYUZ Kİ?

Marvel’ın cok sevilen, okuruyla konuşmaya bayılan, geveze yıldızı şimdi de bir Marvel Evreni romanında yer almaya karar verdi. Aksiyonun ve mizahın tam gaz gittiği bu kitapta, hic şuphe yok ki AARGHH GLAKK MMMFFF…

Kusura bakma Marvel, sen de İthaki ama editorunuze bir şey oldu. Ben Deadpool! Editorun de dediği gibi bu benim ilk romanım, yazsınlar diye Stefan Petrucha denen bir elemanı bulmuşlar. İyi adam aslında, romanları var (Ripper, Dead Mann Walking) ve bir suru de cizgi roman yazmış (X-Files, Nancy Drew, Power Rangers). Ama mesele şu: Bu kitap yavru kopeklerle ilgili. Kocaman, korkunc canavarlara donuşen yavru kopekler hem de. Beni bilirsiniz, insanların, en azından hak edenlerin canını almaktan cekinmem ama yavru kopeciklere bir şey yapamam ki. İmkÂnı yok yani. İşte karakter ikilemi dediğimiz şey de tam olarak bu…

DEADPOOL, EVE DON ARTIK! HADİ!

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Deadpool: Patiler Yazar: Stefan Petrucha Yayınevi: İthaki Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 304 Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786257913492