Ben zifiri karanlık geceysem, sen gunume doğan guneşsin!

Buket’le Kağan onlerindeki engelleri aşarak mutlu ve sağlam bir beraberliğe adım atarlar. Artık hicbir şey eskisi gibi değildir! Kimsenin onları ayırmaya gucunun yetmeyeceğini bir kez daha gosterip sevgilerini ispat ederek aşklarının her şeyin ustesinden geleceğini gosterdiler. Şimdi ise hayatın tadını cıkarma vakti onlar icin.

Cansu zor durumda! Ona en yakın arkadaşı Buket yardım edecek ama yaptığı secimler hic de doğru değil! Gun gectikce buyuk bir baskıya maruz kalan Buket secimlerinin ne denli kritik olduğunu anlayacak ve sevdiklerini kurtarmak icin cok daha korkunc kararlar almak zorunda kalacaktır.

Bahadır elinde bulundurduğu kozla buyuk bir guc kazanmıştır. Bundan sonrası icin felaketler kapıdadır, cunku kendisinin planları cok tehlikelidir. Bu durumda işlerin icinden cıkılmaz bir hal alması kacınılmaz olacaktır.
Emre hatalarından dolayı pişmanlık duyarken Cansu’ya kendini affettirmek icin uğraşır. Ancak Cansu ona cok ofkeli ve kırgın! Peki ya her iki taraf da birbirlerinden bu kadar uzaklaşmışken Cansu’nun buyuk sırrı Emre’yle tekrar birleşmelerine sebep olacak mı?

Diğer taraftan gecmişin gizleri bir bir ortaya dokuluyor, Cansu ve Gazel karşı karşıya geliyor!

Kartlar bir kez daha dağıtılıyor… Oyun herkes icin yeniden başlıyor!
(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Psikopat-4 Yazar: Mihri Mavi Yayınevi: Martı Yayınları Hamur Tipi: 1. Hamur Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786050321487