Ben Peri Diyarı’nın prensesi Meredith Nic Essus. Cok guclu ve karanlık duşmanlarla savaştım. Tahta sahip olmam icin gereken tum koşulları yerine getirdim; en onemlisi de hamile kaldım. Ancak doğmamış cocuklarımı koruyabilmek icin saraya ve tahta arkamı donmeyi tercih ettim. Şimdi olumluler Âleminde, Los Angeles’ta dedektiflik yapma işime geri dondum.
Peri Diyarı’ndan surgun edilmiş olsam da oranın halkına sırtımı asla cevirmedim. Ve şimdi birileri Peri Diyarı halkından olanları tek tek olduruyor. Los Angeles polisi olayları aydınlatmaya calışsa da başarısız oluyor cunku onlar, perileri benim kadar iyi tanımıyorlar.
Savaşı ve taht kavgalarını ardımda bıraktığımı sanıyordum fakat şeytanın ve kotuluğun sınır tanımadığını şimdi daha iyi anlıyorum.
“Heyecan verici ve surukleici... En iyi Merry Gentry kitabı olabilir.”
-RT Book Reviews
“Cinsellikle politikanın birleşimi, buyuleyici ve tarifsiz bir mizahi anlatım.”
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Meredith Gentry-Kutsal Suclar Yazar: Laurell K. Hamilton Cevirmen: Barbaros Bostan Yayınevi: Artemis Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 422 Ebat: 13 x 21 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786053045366