Erkeklerin coğu zaman daha az kullandıkları, ancak duymayı cok istedikleri kelimeler vardır. Sizin de duymak istediğiniz gibi. Oyleyse erkek arkadaşınıza birkac iltifat ettiğinizde ne kadar iyi hissedebileceğini duşunun. Ve gelin hep birlikte erkeklerin sevdiği kadından duymak istediği tatlı kelimelere bakalım…

Seninle olduğum icin cok şanslıyım

Erkekler sizin icin cok şey ifade ettiklerini bilmek isterler. Değerlerini onlara sozlu olarak bildirmek onemlidir. Sizin mutluluğunuza katkıda bulunduklarını anlayıp, kendilerini gururlu hissederler.

Sen cok guclusun

Erkeğin spor salonuna ve egzersiz yapmaya yeni başlamış bir sporcu olmasına rağmen gostermiş olduğu cabaya iltifat etmekte fayda var. Ona ne kadar meraklı olduğunu ve her zamankinden iyi gorunduğunu soyle. Erkeğinize ilham vermek onemlidir, bunu sizin icin yapıyor unutmayın.

Bana yapmış olduğun her şey icin teşekkur ederim

Takdir her ilişkide onemlidir. Muhtemelen ilişki suresince senin icin yapmış olduğu tum buyuk ve kucuk şeyleri fark etmişsindir, oyleyse neden ona tatlı bir şeyler soylemiyorsun? Eğer onun cabalarını oversen, erkek kendini bulutların ustunde hissedecek.

Gercekten uzgunum

Bu listemizde en tatlı şey olmayabilir ama en onemlilerinden biridir. Erkeğe tartışmadan sonra ya da yaşadığın bir şeyden dolayı pişmanlık duyduğunda uzulduğunu soyle. Tartışma sonrası ozur dilemek, sağlıklı bir ilişkinin ana bileşenidir ve bu basit jest olmadan ilerleyemezsiniz. Samimi olmayı unutma.

Sana guveniyorum

Eşinize ya da erkek arkadaşınıza ona guvendiğinizi ve size guvenmesini istediğinizi bildirmek cok onemlidir. Bu tarz duyguları acığa vurmak, ilişkinizi yeni bir seviyeye getirecektir.

Sıcak gorunuyorsun

Boyle kelimeler hem iltifat eder hem de onu cekici bulduğunuzu duşunmesini sağlar.

Keşke şimdi burda olsaydın

Ondan ayrı kaldığınızda onu onemsediğinizi hatırlatmak isterseniz bu kullanmanız gereken bir ifadedir. Ozlendiğini hissetmek onu mutlu eder.

Bunu yapabileceğini biliyordum

Erkekler bazen kontrolunu elinde tutmak isterler. Her şeyi kendi kafalarına gore yapmaktan hoşlanırlar. Daha iyisini yapabileceğini duşunduğun bir şeyle mucadele ettiği zamanlarda ona yardım etmek yerine geride dur, işleri halletmesine izin ver. Bu erkeğinizin ona inandığınızı ve ona her koşulda guvendiğinizi bilmesini sağlamaktır.
CNNTURK