Mr. Khukleski, 1960 yılında Yugoslavya’da Makedonya’da doğdu. Babasının işleri nedeniyle, Makedonya-Uskup, Monte Negro, Hırvatistan-Dubrovnik, Bosna Hersek-Saraybosna ve Turkiye’de yaşadı. Hukuk fakultesini bitirdikten sonra, askerliğini yedek subay-askerî hÂkim olarak yaptı. Askerlik sonrası kısa bir sure devlet memurluğu yaptı. İstifa ederek serbest avukat olarak calışırken burosunu tasfiye edip şirketlerde calışmaya başladı. Şirketlerde yonetim kurulu uyesi, denetci, hukuk muşaviri olarak calışırken her şeyi geride bırakıp orta yaşlarda iken ABD'ye giderek New Jersey-Rudgers University, Pennsylvania Indiana University of Pennsylvania ve Wisconsin-University of Wisconsin’de ceşitli konularda eğitim gordu ve New York ile Wisconsin’de masabaşı işlerde beyaz yakalı olarak calıştı. Daha sonra ABD’den ayrılıp ulkesine donerek şirketlerde yonetim kurulu uyeliği, denetcilik ve danışmanlık gorevlerinde bulundu. Avrupa, Asya ve Amerika olmak uzere uc ayrı kıtada gecen bir yaşam ve calışma hayatından sonra, cok genc sayılacak bir yaşta emekli olup kucuk bir kasabaya yerleşerek inzivaya cekildi. Makedonca, Turkce ve İngilizce bilen Mr. Khukleski, hukuk eğitimi ve ABD’deki eğitim dışında insan kaynakları, zaman yonetimi, finans, muhasebe, bilanco analizi, liderlik, beden dili, işletme yonetimi ve yonetim modelleri, satış ve pazarlama, iletişim, şirket fonksiyonları, karar alma teknikleri, stres yonetimi, motivasyon vb. konularda bircok seminere katılıp eğitim almıştır, aynı zamanda Sermaye Piyasası Kurulu İleri Duzey Lisans Belgesi sahibidir. Mr. Khukleski, gunlerini sohbet ederek, danışmanlık ve tavsiyelerde bulunarak ve yazarak gecirmektedir.
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Butun Eserler Yazar: Khukleski Yayınevi: Gece Kitaplığı Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 432 Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786257046299