“Ben de senin kalbinin icini gormuştum, unuttun mu? Karanlığın arasında parlıyordun. Onur, cesaret ve gorev aşkıyla sağlam bir iradeden oluşuyordun. Seni nasıl sevmem ki?”
Bir başrahibin arzuları…
Poseidon’un Başrahibi Alaric sevdiği kadın olan asilerin lideri Quinn’e bir soz vermiştir: Dostu Jack’i insanlığının son nebzesini de kaybetmeden kurtarmak zorundadır. Diğer yandan, bunu yapması halinde kotu bir durumla karşı karşıya kalacaktır; buyuk aşkını, hayatını kurtardığı adama kaptırma tehlikesiyle... Ancak sonucu ne olursa olsun Quinn’in dileklerini yerine getirmek onun icin her zaman ilk sıradadır.
Yeniden doğan bir tehdit…
Poseidon’un Trident’inin son cevheri, Atlantis’in gercek kralı olduğunu iddia eden Yeniden Doğan Batlamyus adlı gizemli bir adamın eline gecmiştir. Ancak bu buyulu teroristin yegÂne amacı kaos oluşturmaktır. Onu durdurabilecek tek savaşcı ise aşkın kuvvetli cekimiyle girdiği bir yolda uğraş vermekle meşguldur. Atlantislilerin deniz uzerindeki gucu de tufan oluşturabilecek buyukluktedir ve Alaric, Quinn’in aşkı icin tum dunyayı yıkmaya hazırdır.
Atlantis’in olumsuz insanlarıyla vampir hukumdarlığı arasında savaş baş gosterdiğinde Atlantisli başrahip hem dunyasını hem de sevdiği kadını kurtarmak icin cabalamak zorunda kalır ve bu savaşta hicbir riskin goze alınması mumkun değildir.
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Atlantis'in Kalbi-Poseidon Savaşcıları Yazar: Alyssa Day Cevirmen: Gulfem Cırak Yayınevi: Martı Yayınları Hamur Tipi: 1. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786050320145