Affetmek nedir bilir misin? Surekli kanayan yarana acısını goze alarak dikiş atmaktır. O yaranın semtine bile uğramak istemesen de sızlayarak kendini surekli hatırlattığı icin gerekirse o yarayı surekli okşayarak unutmaya calışmaktır. Hele bir de aşk yarasıysa kanayan, aklınla kalbin arasında surekli gelgitler yaşamaktır. O ofkeli gelgitlerde deliliğin kapısını acımasızca yumruklamaktır. Affetmek en guzel tedavi surecidir sabırla yoğrulan hem affedene hem affedilene şifa olan.
Ben Havva! İhanetin paslı bıcağı sevdamın boğrune saplandığı gun anladım acının en’lerinde gezinmenin ne demek olduğunu. Affetmenin kapısına gelene kadar hangi zorlu eşiklerden gecildiğini. Ozenerek inşa ettiğim gurur dağımın yollarını cicekli patika yollara cevirdiğimde anladım, affetmek kazanması en zor ama bir o kadar guzel bir sınavdır. Peki sen hic gurur dağının en tepesinden cicekli patika yollara yuvarlandın mı?
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Gurur Dağı-Affedebilmek Yazar: Hicran Vuslat Şenel Yayınevi: Librum Kitap Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786052305409