Aşk neydi? Mecnun’un colleri aşıp Leyla’ya kavuşması mı, Ferhat’ın dağları delmesi mi veya Nazım’ın Piraye’ye olan duyguları gibi mi?.. Acaba onların da midesinde kelebekler ucuştu mu, korktular mı, heyecanlandılar mı?.. Hep dillerde bir aşk... Oyle cok aradılar ki ama hep imkansızdı... Ben buldum. Ayak parmak uclarından sac teline kadar sevda kokuyordu. Eğildim, kulağına bir şeyler fısıldayacaktım fakat kokusu resmen davet ediyordu, gel diyordu sanki, sevdaya gel... Kokusuna aldanıp gittim kilometrelerce. Yuzunu bulduğumda kırılgan ve kendinden emin bir bakışı vardı. Her şeyden kacmayı başarmış, yureği kan icinde kalmış gururlu bir yuz… Yaralı kuş gibi boynu bukuktu. Cenesini avuclarımın arasına aldım, başparmağımı yanağında gezdirdim, yuzume oyle derin baktı ki gokyuzunu gozlerine sığdırmış gibiydi. İşte oyle derin oyle mavi...
"Bekledik ve hic bitmedi bekleyişimiz."
En guzel aşkları bulmanız dileğiyle…
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Kapıda Bekleyen Aşk Yazar: Nihat Solak Yayınevi: Cinius Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786057979148