Unye’de başlayıp Elazığ’a uzanan, İkizce’de son bulan; gerilim, gizem ve aşk ucgeninde sizleri icine cekecek bir roman…

“Sevdiğiniz adamın gozleriniz onunde başkasıyla aşk yaşamasına katlanabilir miydiniz? Ya aynı ortamda bulunup ona bir nefes kadar yakınken dokunamamanın vermiş olduğu o acı?”

“Onu ilk defa o cay bahcesine girerken gordum. Yuruyuşu, duruşu bambaşkaydı. Yanımdan gecti gitti. Beni hic fark etmedi bile. İkinci defa yine aynı cay bahcesinde arkadaşlarıyla sohbet ederken… Guluşu, bakışları… Artık onu gorme umuduyla her gun o cay bahcesine gidiyordum.”

“Ya kaderinizdeki insanı yıllar once gorduyseniz? Ya o insan şu an yanınızda ve fark edemiyorsanız?”

“O da bu oyuna dÂhil olmuştu, ama henuz bunun farkında bile değildi. Yıllar once gozden kacırdığı kucuk bir ayrıntının başına bela olacağını nereden bilebilirdi?”

“Bak, sen de bensizliğe dayanamayıp buraya geldin işte, ama az kaldı, bunu hissediyorum. Cok yakında ikimiz, el ele cıkıp gideceğiz buradan…”

“Kalbi korkudan yerinden cıkacakmış gibi atmaya başladı. Maskeli kişi, kulağına eğildi ve konuşmaya başladı:

“Artık hic kimseyi uzemeyeceksin!”

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Yitik Kız Yazar: Ahmet Ucar Yayınevi: Sokak Kitapları Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786052871768