Kucukken ne zaman gozlerinin icine baksam bana sevgi ve hu¬zurla bakan o guzel gozlerin hep hatırımda dedem. Bana bircok konuda yaptıklarınla ornek oldun ve bundan sonra da yapacağım bircok şeyde senin sahip olduğun başarılarından ve guzel değerle¬rinden ilham alarak devam edeceğim. Hayatımda cok onemli ve değerli bir yeri olan canım dedemi her zaman sevgi ve saygıyla anı¬yorum. Her zaman kalbimdesin...
- İpek Şenel -
12 yaşıma kadar nasıl olduğunu bilmiyorum; ama bana in¬sanlarla nasıl iletişim kurmam gerektiğinden, hayatta nasıl bir yol cizmem gerektiğine dair ince detaylarlarla bilgi verirdin. O kadar uzun vakit geciremedim seninle; ama ne zaman evine gitsem, yine senden bir şeyler oğrenme aşkıyla kitaplığını, notlarını, albumlerini inceliyorum ve hala hayata dair bilgiler veriyorsun dedem. Senin torunun olduğum icin hep onur ve gururduydum, sana layık torun olmak icin uğraşıyorum.
- Yağız Alp Şenel -

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Bayrak ve Sancak Yazar: Fuat Şenel Yayınevi: Ceren Yayınevi Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 19, 5 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786059490276