Kendini okyanusta bir damla sanma
Damlanın icinde kocaman bir okyanussun
“Seni kendime sakladım. Elimin değmediği ellerini ve dokunamadığım saclarını usulca yureğimin rafına kaldırdım.
Yuruduğum yolların sana cıkması icin değil, bir gun seninle birlikte yurumek icin bekledim tum duraklarda.
Sevdiğin olmak icin değil, seni seven olmak icin adadım omrumu.
Koltuğun en rahat yerini, masanın başındaki sandalyeyi sana ayırdım. Sakallarını, gozlerini ve ellerini başka kimse gormesin diye gecenin karanlığıyla orttum de hepsini kendime sakladım.
Bu dunyadaki cennetimizi sonsuzluğa taşımak icin ahretlik bir tutkuyla sevdim seni.
Seni, kendime sakladım. Hangi yağmurda ıslanıp uşuduysen, ısıtmak icin seni, yureğimin yangınını sensizlik cırasıyla ateşledim.
Seni gonlume yakıştırdım, niyet ettim sonsuza kadar kendimi sana saklamaya.”
Gunluk duyguların, gecici heveslerin, anlık iltifatların hukum surduğu değil, ebedî guzelliklerin barındığı “biz” mabedine donuşu anlatan carpıcı bir aşk hikÂyesi.
Omur denilen seyruseferde kÂinatın işaret ettiği mesajların ışığında kendini keşfetme arayışı ve tevafukların izinde bir hakikat yolculuğu…
Canı yanacak diye korkan niyet etmeden donsun yolundan.

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Bir Yolculuktur Aşk Yazar: Betul Ak Ornek Yayınevi: Hayykitap Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 256 Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786057674593