İŞTE OYLE BİR ŞEY SANA AŞIK OLMAK
Hayatımızın her Ânı gel-gitlerle gecti durdu. Okul, iş, hastane, emekli olunca bankalar… ve bazen de eski sevgililer…
Sırf ondan kacmak icin taşındığım İstanbul’da, bu zamana kadar icimde yaşadığım her şeyi anlatacaktım artık. Hem de bunu sadece ona, arkadaşlarıma, aileme hatta hic tanımadığım tek gecelik insanlara değil... Onu artık herkes bilecekti: Malum, yeni taşındım ve icimdeki her şeyi anlatma arzusu. Ben de evdeki kolileri actım,iclerine yazarak başladım, seni tekrar ama bu sefer tek başına yaşamaya.
Aslında bakarsanız, belki 10 kez olmak uzere hep ben ayrıldım ondan. Sevmediğimden mi? ASLA! Cok sevdiğimden ve hak ettiğimi duşunduğum sevgiyi onda hissedemediğimden. Sevmediğini hic duşundum mu? ASLA! Hatta o kadar cok sevdi ki; kalbinin sesinden coğu zaman mantığını duyamadı. Mantıken biraz aykırıydık cunku. O Karadeniz’in bağrından cıkmış bir adam, bense Antalya’nın bağrında doğmuş rahat, umursamaz, vurdumduymaz, butun sulalesi kocasını boşamış bir kadın...
İşte sen adam; benim aşktaki arafım oldun. Yutkunmak istediğim anda yutmaya kıyamadığım ama yutmazsam nefesimi kesecek bir olum. Şimdi seninle ne yapsam bilmiyorum. Biletimi kestim, cennet ve cehennem arasında hukmun verilmesini bekliyorum…

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Bir De Benden Dinle Yazar: Ayşegul Yılmaz Sayfa Tasarımı: Meral Gok Kapak Tasarımı: Yasemin Cankaya Anıl Yayınevi: Flipper Yayıncılık Hamur Tipi: 3. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786058276239