Yani!
Saat uc ileri gelenlerinin gecmişi, veryansın şefzadelerinin gecmişi, catladıkapıların gecmişi, ilkincilerin gecmişi ve ilk ateşten cıkan duman bir oruntuye dahil olabilir.
Koşesine cekilmiş şair deli değil de nedir, yazdıkları buyucunun ufurduklerinden daha mı şiirdir.
İnsan neyi defalarca yapsın bir kanaatin icindedir. Kanaat dizimini kainata ben benzetmedim.
Velhasıl catladıkapının arkasındakiler onune dokulduklerinde catladıkapı kanaati, nizam ile yitecektir.
Hayır. Goreceksiniz.
İlkinci olmak veryansın şefzadesine en yakın olmaktan ziyade teşekkul etmiş kanaatin tezahur noktasıdır. İleri gelenlerin en ilerisi butun gelenlerin ilk ve en akılda kalan resmidir. Fetihten bir harf duşmuştur.
-Neyse
-‘neyse' de ne, burası orası değil!
Tam burada zihnimizde bir kahramana taşıyamadığımız ilkinci, belki de kapı kendiliğinden acıldı, biliyorsunuz ayaklarından biri iceri yere basmaya hazır bekliyordu, henuz bişey diyemeden iceriden veryansın şefzadesinin sesi yukseldi
-Siz kendinizi ne sanıyorsunuz
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Şerare Yazar: Ozcan Temel Yayınevi: Arion Basım Yayın Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 136 Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786059366229