“Allah kavuştursun” telefonları gelmeye devam ediyordu ve benim de tek istediğim buydu. “Allah’ım, tez zamanda hayırlısıyla kavuştur bizi ya rabbim” diye dualar ediyordum. Soranlara ise “İyiyim” demekten başka carem yoktu. Cunku gidişini en cok destekleyen kişi bendim. İyi olmam gerekiyordu. İyi olmalıydım. Peki gercekten iyi miydim?
Bu kitabı bir yazar olarak değil, 14 yaşındaki oğlunu tek başına Kanada’ya gondermiş bir anne olarak kaleme aldım.
Lise ya da universite eğitimi icin evladını Kanada’ya gondermeyi duşunen anne ve babaların duygularına tercuman olacağına inandığım bu kitapta, Vancouver’ı merak edenler icin de bir nebze olsun kendi tecrube ve goruşlerime yer verdim.
Kimi zaman huzunlu, kimi zaman keyifli anlar yaşatacağım sizlere. Ancak butun bu yazdıklarım sadece benim ve oğlumun yaşadığı tecrubelerden ibaret. Elbette herkesin farklı bir hikÂyesi vardır ve her hikÂye kişiye ve kişiliğe ozeldir.

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Canparem Kanada’ya Ucuyor Yazar: Ayşegul Banu Şahin Yayınevi: Cinius Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 121 Ebat: 13 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786257072205