Dağın Kara Yuzu uzun bir suredir uzerinde calıştığım bir eserdir. Benim Adım Kerim birinci kitaptır. Kerim’in cilesi, Kerim’in gozyaşları, Kerimin sevdası kitapları yakında cıkacaktır. Dağın Kara yuzu seri romanının her bir kitabı bir butundur, tek olarak ta okunabilir.
Benim Adım Kerim romanında fonda bir aşk yaşanır, Kerim ile Saba’nın aşkı, tutku dolu bir aşk. Zorbalık; hak hukuk adalet tanımadan butun hızıyla surerken, ben yaparım olur felsefesinin de artık can cekişerek coktuğunu anlatmaktadır. Bir bitişi, tukenişi, yok oluşu anlatır roman.
Zorbalar yozlaşır, cokerken, başka insanlar cıkar ortaya. Buradaki insanlara kucak acan, sorunlarını sırtlayan, onları sahiplenen, dinleyen, onlarla ilgilenen insanlar. Buradaki insanlara sahip cıkıldığında, ellerinden tutulduğunda neleri yapabileceklerini goren insanlar…
Bu seri roman cağdaş bir destan denemesidir. Akıcı olması, okuyucuyu sıkmadan suruklemesi, kolay okunması acısından senaryo dili kullanılmış, aksiyon, bolumlere serpilmesi yerine, butunune serpilmiştir. Uzerinde titizlikle calıştığım dortlemenin son kitabın yazım calışmaları devam etmektedir… Sevgiyle kalın, mutlu kalın…
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Dağın Kara Yuzu 1-Benim Adım Kerim Yazar: Hasan Ozbilen Yayınevi: Gece Kitaplığı Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 580 Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786257938808