Son yıllarda artan kadına şiddet ve cinayetleri hakkında artık en detaylı şekilde her platformda konuşulması gerektiğine inanıyorum.

Ozelikle erkeklerin evlendiği kadınla karı-koca ilişkisinden sonra tamamen kadının uzerinde hukumdarlık ve biat kulturu oluşturmasından kaynaklı ayrılınca bu alışkanlığın bozulduğu ve konforlu yaşamının bir anda allak pullak olmasını hazmedemediği durumlarda reaksiyon verdiği kanısındayım.

Şoyle durumlar da yok değil bunu coğu erkekten de duydum dinledim.Evlenmişler boşanmışlar ama kadın tarafı nafaka bedelini her ay tum hukuki şartlarını zorlayarak almayı başardıktan sonra sevgili yapıp evlenmeden dost hayatı tabiriyle nafaka parası ezenler de yok değil bunlarda ha illa oldurmesi mi gerekiyor tabiki hayır burada kanunlarımızın yetersiz olduğu kanısındayım.Duşunsenize her ay para aktarıyorsun ve o para bir zamanlar aynı hayatı paylaştığın insanın başka biriyle eğlenceye gitmesi gununu gun etmesiyle harcanıyor ve bunlar istemez arada cocuk varsa zorunlu iletisimden kaynaklı size cerayan ediyor.

Burada kanunların erkekleri daha cok mağduriyete yol actığı kadını da korur tarafı yok.

Sizler neler duşunuyorsunuz.