“Krize girdi oğlan, sorgu falan yapılacak durumda değil. Hastaneye kaldırtacağım. Gel bak gostereyim.” Sorgu odasının kapısını actı. İki dedektif halının uzerinde kasılarak debelenen, ağzından kusmuklar cıkan, ter icindeki gencin ellerini ve ayaklarını tutarak zapt etmeye cabalıyordu. Olsun olsun on sekiz yaşlarında, sakalı bile tam cıkmamış genc cocuk kıvranıyor, ulur gibi bağırıyordu. “Mal verin bana, mal, oluyorum!”
“Kırmızı bir Polisiye. Polisten bir polisiye. Bir bucuk yılı aşkın suren araştırmaların urunu bir roman. Oyku yazılırken pek cok narkotik uzmanı, psikolog, psikiyatr, uyuşturucu satıcısı ve cinayet masası gorevlisiyle konuşarak, gercek olaylar kurgulanarak ortaya cıkmış bir yapıt. Okuyun, okutun. Cunku uyuşturucu tacirleri sevdiklerinize bulaşmak icin tum koruganlarınızı aşıyor, tum tedbirlerinizi boşa cıkaracak hamleler yapıyor.“

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Kırmızı-Bir Birinci Kısım Hikayesi Yazar: Ercan Ersoy Yayınevi: Bence Kitap Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 400 Ebat: 14 x 21 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786059158961