“Korkma,” diye mırıldandım.“Biz birbirimize aitiz.”
Kendi kelimelerimin doğruluğuyla ben de bir anda şaşkına donmuştum.Bu an oyle kusursuz, oyle gercek ki hakkında şupheetmenin yolu yoktu. Kolları bana dolanmış, beni oyle sarmalamışken…Vucudumdaki her hucrenin gercekten canlı olduğunu hissedebiliyordum. “Sonsuza kadar,” diyerek onayladı beni.
Sırlar ve gizem…
Buyuleyici bir aşk hikayesinin heyecanla beklenen son kitabı
Vazgecilmez bir şekilde bir vampire aşık olmak, Bella Swan icin, bir fantazi ve kÂbusun gerceğe karışmasıydı. Edward Cullen’a duyduğu yoğun tutkuyla bir tarafa, kurtadam Jacob Black ile arasındaki derin bağ ile obur tarafa cekilmiş bir halde, nihai donum noktasına ulaşmak icin kayıplar ve mucadele dolu calkantılı bir yıl gecirmişti. Artık kacınılmaz bir secimle karşı karşıyaydı; ya olumsuzlerin karanlık ama cekici dunyasına katılacak ya da iki ırkın kaderini elinde tutan insan olarak hayatına devam edecekti. Bella artık kararını verdiğine gore; kendisini muhtemelen yıkıcı ve anlaşılmaz sonucları olacak benzeri gorulmemiş olaylar zinciri bekliyordu. Onu hayatta tutan bağlar, Alacakaranlık’ta keşfedilmiş, Yeniay ve Tutulma’da da yıpranıp yaralanmıştı, şimdiyse tamamen iyileşmeye ve sımsıkı orulmeye hazır gorunuyorlardı. Peki ya bu bağlar sonsuza dek kopmuş olabilirler miydi?
“ Onceki uc kitaptan daha karanlık ve daha olgun olmasına rağmen, Meyer her zamank gibi okuru şaşırtmaya ve heyecanlandırmaya devam ediyor.”
- School Library Journa l-
“Şafak Vakti’nde onemli olan şey mutlu sonlar değil; son derece tatminkar olması.”
- Publishers Weekly -
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Şafak Vakti-10.Yıla Ozel Baskı Yazar: Stephenie Meyer Yayınevi: Epsilon Yayınevi Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786051735092