Bu satırları okuyarak beni yaşatacak olan sensin. Ve bu satırlar seni yaşatmak uzere yazıldılar. Okunarak mı var olunuyor oyleyse, yoksa yazılarak mı? Hangimiz daha once vardık bilmiyorum şu durumda. Kim kimi var ediyor boyle uzaktan uzağa? Ah! Bunu henuz bilemezsin yavru kozalağım ama babalar cocuklarını terliyor vucutlarından, cocuklar gomuyor babalarını sonra. Ne caresiz bir alışveriş, oyle değil mi? Bazen duşunurum; ya evvel değil yarınsa zamanın başlangıcı? Bize kim ve hangi ara aksini ispat etti de boylesine kapıldık akrebin ve yelkovanın soluna değil de sağına? Neyse ki şuphe, caresizliğe en yakışandır kara cakılım. Zira iyi yonetilmiş bir kuşku, oz varlığına son veren bir cıkmaza kadar kovalar kendini. Kuyruğunu nihayet yakalamış bir kedi gibi. Boylelikle bir nebze olsun cozum sunabildim kendime. Beni okuma ihtimalin ne derece duşuk olursa olsun, parmaklarım nasır tutuncaya dek yazmaya adadım kendimi, daha ilk satırda. Velev ki ben okunmadım, sen yine de yazılmış olacaktın.”
(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Geven Vakti Yazar: Gorkem Ulaş Yayınevi: Dorlion Yayınevi Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21,5 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786052492604