Haramdan Sakın serisiyle yuz binlerce okurun dunyasına giren Merve Ozcan, Tan Yeri serisinin ikinci kitabı Fecir ile tekrar okurlarıyla!
Merve Ozcan'ın cizdiği poster ise hediyesi...
Ateşoyuk halkı alevlerin golgesinde, artık savaşın cığlıklarını dinliyor. Kızıl gok ve kara kışın ortasında kalan tum sırlar, corap sokuğu gibi birer birer cozulmeye başlıyor. Sınanan bir aşk, kaybedilen guven ve kapıda bekleyen kayıpların hikÂyesi bir kez daha yazılıyor...
Bir orman yandı.
Adamla haykırdı, kadınla sustu, dalları arasında şafağın doğumunu sancıladı.
Kadın adamı vurmuş ama kendi kanını akıtmıştı. Adam kadının zihnindeki catlaklara sızmak icin her anı kolladı.
Bastığı toprak alevlerle yarılırken ikisi de iki uctan birbirine baktı, cunku başlayan savaşın ilk narası ikisi arasında atışmıştı. Ne adam kadını bıraktı ne de alevler bir an olsun durup soluklandı.

Buradayım Arsıl Alaz ya da... Ya da değilim, cunku artık kendime bile guvenim yok. Zihnimin bana ihaneti oyle sıradanlaştı ki, hatıralarımı sıkı sıkı tuttuğum anlarda bile avuclarımın bomboş kaldığını gorebiliyorum.
(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Tan Yeri 2-Fecir Yazar: Merve Ozcan Yayınevi: Portakal Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9789752468641