"Bana sen soylemiştin, sadece imzalarımız yan yana duracak sonrasında birbirimizi gormek zorunda değiliz." omuz silktim ve bunu gercekten soylediğimi hatırladım. O gun ben onu ikna etmeye calışırken şimdi o beni ikna etmeye calışıyor gibiydi. Bu ortaklık yuzunden başıma gelmeyen kalmamıştı. Bir yanım şirket acısından imzala kurtul diyordu ama diğer yanım imzalamakla kalmayacağını soyluyordu. Cebindeki altın kalemi masaya koydu. Uzerinde ismi yazıyordu. Kalem guneşin yansımasıyla parlıyordu. Havada, yerden metrelerce yuksekteydik ve bu sadece bir iş anlaşmasıydı. Birbirimizi gormek zorunda değildik. Ben geri dondukten sonra Ali kendi işlerine yoğunlaşacaktı ve işler bu sefer icinden cıkılamayacak bir hal alacaktı. Onca calışan insan, kendi hayatım, onlarca departmanın altında calışan binlerce insan... Binlerce hayat... Masanın uzerinde kalemi elime aldım ve kapağını actım. Amer pur dikkatle bana bakıyordu. Dosyayı actım.
"Sozleşme gecen seferkinin aynısı, sadece birkac ufak noktada oynama oldu." onu dinlemedim aklım o kadar karışıktı ki aclıktan ve stresten karnıma ağrılar giriyordu. Kalemi parmaklarımın arasına aldım. Tahmin ettiğimden ağırdı. İsmimin altına doğru goturdum ve bakışlarımı kaldırıp Amer'e baktım. 'at şu lanet olsa imzayı' der gibi bir hali vardı. Cenesini kasmış bana bakıyordu. Gozlerimi yumdum ve derin bir nefes aldım.
Kalemin ucundan nokta kadar birmurekkep damlası duştu.

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Seni Aşk Bildim Yazar: Elif Yağmur Urfalıoğlu Yayınevi: Eftalya Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786052198315