Ormanın derinliklerine vardıklarında etrafı sadece ay ışığı aydınlatıyordu. Coban elinde gaz lambasıyla onden yuruyor, Kral arkadan geliyordu. Karanlığın icinde yurumek cok zordu. Kral tam “Yeter artık” diyecekti ki, Coban birden elindeki lambaya ufledi. Zifiri karanlıkta kaldılar. Kral, “Beni karanlıkta bıraktınız” diye kızınca Coban, “Hayır Kralım” dedi. “Sizi, ışığı aramanız icin kendinizle bıraktım.” Bir kral ile bir cobanın sohbetlerinde eski ile yeni, Doğu ile Batı, zaman ile zamansızlık, varlık ile yokluk, savaş ile barış, gecmiş ile gelecek, kazanan ile kaybeden, iyi ile kotu ve tasavvuf ile kuantum ic ice geciyor. Ahmet Durul’un kaleme aldığı Bir Gun Bir Kral Bir Cobana Rastlar, bir masalın sade dunyasından yola cıkarak derin bir yaşam felsefesi sunuyor... Tanışmaya hazır mısınız?
(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Bir Gun Bir Kral Bir Cobana Rastlar Yazar: Ahmet Durul Yayınevi: Doğan Novus Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 14x21 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786050942477