Dakikalar gecti. Gozleri kapalı birbirlerinin kalp atışlarında huzur buldular. Ne bir adım geriye gittiler, ne bir adım oteye. Sanki ortada bir yerde dengeyi kurmuşlardı. Ne bir adım otesi, ne bir adım gerisi… Başlangıc noktasındaydılar belki de. Aşkın yeni yeni kullerinden doğduğu o yerde. Aşk, sıcacık bir bardak kahvenin dumanında, yorgun anılarda, umut dolu kalp atışlarında yaşıyor bu hikÂyede. Bir cift ceylan gozle nefes alıyor ve yine karanlıkları aşıp o bakışlara ulaşmaya calışıyor. Aşk kuytu karanlıklardan kurtulmaya calışıyor bu hikÂyede, onu karanlıklardan kurtaracak kahramanını arıyor. Karanlıklara saklıyor aşkı Nihan. Kalbine hic ulaşamasın diye. Ve sonra şiir gibi seviyor Nihan’ı Baran. Oyle incitmeden. Sadece bir kez gulsun diye. Baran hep cok seviyor. HikÂye de boyle başlıyor işte… (Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Aşkın Kahramanı Yazar: Elif Yılmaz Yayınevi: Mortena Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 14x21 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786058353985