Bu kitap, piyasada pek cok orneği bulunan "guzel sozler", "buyuk sozler" ya da "altın sozler" kitabı değil. Sonucta, bicim olarak bir secki, derleme ozelliği gosterse de onlar gibi tematik bir bolumleme ve butunluk, dile getirdiği konulara gore bir sıralama da icermez. Tersine, boyle bir duzenliliği olmasın diye, okurun hayal gucunu, duygularını, doğrularını kışkırtmak icin, insan aklının vardığı birbirinden cok uzak ufukların peş peşe gelmesine ozen gosterilmiş bir kucuk calışmadır.

Bu kitap, yuzlerce, binlerce kitapta kalmış altını cizdiğimiz cumlelerden; dinlediğimiz, soylediğimiz onca turkude, şarkıda cınlayan seslerden; izlediğimiz kimi filmlerin goruntulerini sonsuza donuşturen sozlerden; dunya halklarının hayat bilgisini akıl almaz bir yalınlıkla bize aktaran atasozleri ve deyimlerden; bir gazete kesiğinde, bir berber aynasında, bir dolmuş camında kalmış ve aceleyle bir kenara not edilmiş şaşkınlıklarımızdan, ozenle bir araya getirmeye calıştığımız bir toplamdır. Bir ceşit, ruh atlasımız, hayranlıklarını hatırlama sahiplerine sessiz bir saygıdır. Bir yanıyla da haremini ele gune acmaktır. "Ben bunlardan oluştum demektir" sevgiyle, cesaretle...

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Vakit Sonsuzluk Yazar: Kolektif Yayınevi: Zuzu Kitap Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786058182219