Kavuşamayan her sevgilinin kırıktır kanatları. Bedenin tum hucrelerinde hissedilen, ruhu saran hazin bir aşk oykusu. Babasının eski arkadaşının ziyaretine giden genc adamın aşkla değişen hayatı. Verilen soz sebebiyle birbirlerinden ayrılmak zorunda kalan kalpler. Her şeye rağmen vazgecilemeyen goruşmeler, gelgitler. Genc yaşta hayatını kaybetmeyi goze alan bir kadın. Sevdiği kadına zarar vermekten cekinen bir adam. Yaşananlara rağmen yitirilmeyen umutlar. Kırık Kanatlar, okurken aşk anlayışınızı yeniden şekillendirecek bir kitap.
Gercek zarafet; bir kadınla, bir erkeğin ruhları arasındaki ahenkten ortaya cıkan aşktır.Benim ruhum ve Selma’nınki tanıştığımız o gun birbirlerine doğru mu cekilmişlerdi yoksa icimdeki bu hasret mi benim onu dunyanın en guzel kadınıymışcasına gormeme neden olmuştu? Yoksa aslında hic var olmayan bir şeyden hoşlanmama sebep olan genclik şarabından mı zehirlenmiştim?
Ya da gencliğim gozlerimi kor etmiş ve gozlerinde parlaklık, dudaklarında tatlılık, biciminde zarafet hayal etmeme mi neden olmuştu? Yoksa parlaklığı, tatlılığı ve zarafeti gozlerimi acıp aşkın mutluluğunu ve huznunu gormemi mi sağlamıştı?
(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Kırık Kanatlar-Tum Eserleri Yazar: Halil Cibran Yayınevi: Mavi Catı Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786059133418