"Annem bir gelini olsun istiyor. Ancak ben evlenmek istemiyorum, gencliğimi tek bir kadınla geciremem. Anlarsın ya, her gece farklı bir cıtırın tadına bakmak varken tek kadına bağlı kalmak cok sık-" Aksen, "Kısa kes!" diye bir kez daha emretti.

"Peki... Seninle bir oyun oynayalım. Annemi gelin hayalinden vazgecirecek tum ozelliklere sahipsin. Duşunuyorum da annemin gelini olur musun?"

Yekta'nın şu hayattan istediği tek bir şey var: Her gece farklı bir kızla hayatın tadını cıkarmak! Yekta'nın annesi Elcin'in fani hayattan istediği yegÂne şey ise oğluna hanım hanımcık, istediği gibi bir gelin bulabilmek!

Hanım hanımcık gelin peşine duşen Elcin Hanım, capkınlığın doruklarında dolaşan Yekta ve anneyi yıldırma operasyonunun kilit ismi Aksen arasında neler yaşanacak? Sizce Aksen, Elcin Hanım'ın gelini olur mu, ne dersiniz?

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Annemin Gelini Olur Musun? 1 Yazar: Ozlem Turk Yayın Koordinatoru: Tuğce Nida Sevin Editor: Canan Hatiboğlu Yayınevi: Muptela Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Medya Cinsi: Ciltli Barkod: 9786052006061