“Sevdanın kac yuzu var da bana boylesi denk geldi? Hangi gunahımın acısıydı gozleri? Hangi sevabımın hediyesiydi kokusu? Benimkisi sevdaydı da, onunkisi neydi? Sevda umut etmektir, vazgecmemektir, oyle değil mi?

Defalarca kalbim yerinden sokulup atılsa da, yine de nefes almaya gayret gosterdim. Dizlerimin ustune duşup kanadığım halde yalvarmaya devam ettim. Beni duymadığı halde cığlık cığlığa ağladım, fayda etmedi. Yureğimin parcalara ayrıldığını hissettiğim halde sevmekten vazgecmedim.”

Sevdiği adam tarafından nedensiz yere terk edilen bir kadın; ofkeli, kırgın, kızgın...

Hayatını, kalbini adadığı kadını terk eden bir adam; pişman, caresiz ve hÂl cok Âşık…

Yıllar sonra yeniden kesişen yollar ve kendi bildiğini okuyan, yurek burkan sevdalar…

Bu hikÂye, aşkın, mutluluğun, acının, ama en cok umudun hikÂyesi; Belde'nin Anka kuşu bu hikÂyenin kalbi, Barkın'ın kalbini ateşlere atıp yanmasının, sonra sevdiğinin kanatlarının altında yeniden doğmasının hikÂyesi.

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Sevdanın Turlu Yuzu Yazar: Dilara Buyuk Yayın Koordinatoru: Tuğce Nida Sevin Yayına Hazırlayan: Yeliz Kuşcu Kıyak Editor: Burcin Celik Kapak Tasarımı: Şukru Karakoc Yayınevi: Muptela Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786052006115