Leanna Renee Hieber,
Viktorya Donemi’ne dair gotik romanlarıyla bircok kez coksatar listelerinde kendine yer bulan Hieber, Amerika Bilim Kurgu Yazarları Birliği’nin bir uyesi ve New York’ta yaşıyor.
“Buyusune kapılmıştım.
Sanki beni cağırıyordu. Uzanıp tuvalin ustundeki fırca darbelerinde parmaklarımı gezdirmemi istiyordu. Hayatımda gorduğum en kusursuz portreydi. Lord Denbury’yle ilgili her şey inanılmazdı. Muthiş, nefes kesici ve tuhaf bir şekilde canlı gorunuyordu.”
19. yuzyılda, Amerika’da yaşayan Natalie Stewart sanata buyuk bir ilgi duyuyordu. Bir muzede Lord Denbury’nin portresiyle karşılaştığında butun hayatı değişecekti. Tablonun ve resmettiği adamın buyusune kapılan Natalie, bu resmin ardındaki hikÂyeyi araştırmaya başladı. Oğrendikleri onu karanlığın otesine davet ediyordu. Natalie, sınırın diğer tarafında yuzyıllardır suren bir esaretin sona ermesi icin elinden geleni yapmaya kararlıydı.
Gotik ogelerle bezeli Karanlık Otesi, Leanna Renee Hieber’ın yeni serisinin ilk kitabı.
“Urkutucu, gerilimli ve inanılmaz romantik.”
-KADY CROSS-
“Okunmak icin can atan harika bir gotik masal... Elinizden bırakamayacaksınız.”
-SARAH MACLEAN New York Times Coksatar Yazarı-
“Hieber hikÂyeye mukemmel hayal gucunu katmış. Karanlığı ve kotu ruhları tasvir ediş tarzı gerilimi tırmandırıyor.”
-Kirkus Reviews-
(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Karanlık Otesi Yazar: Leanna Renee Hieber Cevirmen: Merve Solmaz Yayınevi: Artemis Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 14 x 21,5 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786053043690