“Aşk benim cehennemim, icinden cıkamadığım hapishanem. Bir gardiyanım olsa kandırıp cıkacağım ama bu kuyuda yapayalnızım. Burası Zuhre’nin laneti, Suleyman’dan muhru calan şeytanların kuyusu, burası aşk cehennemi. Harut ve Marut’un huznunde gunahlarımın bedelini oduyorum.
Kocam sevdiğimi oldurdu. Ben kocamı oldurdum. Torunum sevdiğini oldurecek. Bu kuyu benim kanımın laneti. Zuhre’nin yolu artık. Parlayan bir yıldız olmak istiyorsan hayalleri yok etmelisin. Harut ve Marut madem sevdiğimi aldı benden, ben de onlarla hazzı yok edeceğim.
Ben Ninva, aşkın celladı, Zuhre’nin torunu, Ninva’nın babaannesi.”
Sihrin Kovulmuş Melekleri, yuzyıllara uzanan bir hikayenin uzantısı. Kur’an’da adı Harut ve Marut, Sumerlerde Dumuzi ve Enkidmu, Hintlilerde Saraswati ve Amrita, Ermenilerde Hawrot ve Mawrot olan, insanlara buyuyu oğreten meleklerin ve Suryani bir ailenin şaşırtıcı hikayesi ….
Cok konuşulmayan, geride tutulan bir mitoloji ve sarsıcı bir AŞK!
Ece Ozbaş, hic yazılmamış, su yuzune cıkarılmamış bir konuyla sizi şaşırtıcı bir yolculuğa cıkarıyor.

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Sihrin Kovulmuş Melekleri Yazar: Ece Ozbaş Yayınevi: Librum Kitap Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786056770678