Var ya, uzaktan cok matrak gorunuyoruz!
Şimdi ben sana Lutfu’yu nasıl anlatsam, bilemedim? Cocuğun işlerinde bi’terslik var kardeşim. Ters geliyor bazı şeyler yiğidime aslanıma lakin, kuzu kuzu kuzu kuzu kuzu kuzu yapıyor. Beyaz kartalından indi de kız peşine duştu desem, beyaz kartal Amerikan simgesi derler de buyuk resme gomerler bizimkini. Arabesk dinler, vegan restoranında kaybolur. Brokolinin yanına da demli cay gitmez ki kardeşim! Cok sesli bağırır sevdasını amma sesi kotu ne yapsın? Az biraz avertadır. Az biraz sağdan, az biraz soldan. Felsefe yapar vesveseye kapılır. Desise yapar hadisede cakılır. Rakkase oynatır elbiseye takılır. Medrese yapar pencuse de sıkılır. Lakin sevmiyorlar bu devirde guzeli gencuse kardeşim, Lutfu ne yapsın?
Uc harfli kactı bizim oğlanın icine. Ucu birden kactı. Lutfu durdu durdu uc harflilerden mi oldu? Artık o kadarını da siz okuyun.
Diyeceğim o ki o kırmızı davul fırına carpmayacaktı ayağını.
O kucuk serce parmak ki ne acır, ne acır…
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Lutfu Yazar: Fahrettin Eren Dinler Yayınevi: Erdem Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786053499374